DELI TIME OOSTERHOUT

DELI TIME OOSTERHOUT Wok to go & sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 600 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deli Time Oosterhout. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 20:43 Bestelling is niet compleet en heb geprobeerd te bellen en via de chat gereageerd maar geen gehoor, jammer vind ik dit en geef mijn het gevoel in niet meer te bestellen bij Deli time.
16 mei 2022 om 6:28 Na bestelling kreeg ik melding dat het 48 min ging duren. Toen heb ik gelijk gebeld want als het zo lang zou duren had ik hem geannuleerd. Dat was niet het geval zeiden maar het zou zo snel mogelijk komen. Het heeft een uur geduurd…
13 mei 2022 om 21:06 zoals altijd weer veel te laat. deze keerwas de boel ook lauw.
7 mei 2022 om 21:27 Redbull betaal je 2,80 ofso en is niet eens koud. Betaal €15 voor wok en na het eten gelijk buikpijn gekregen dus daar ging iets mis.. En echt lekker was het ook niet. Eerder besteld hier maar voor mij niet meer helaas.
28 apr 2022 om 13:48 Binnen half uurtje stond de bezorger aan de deur. Het eten was heerlijk en echt vullend. Alleen het kip wat erin zat vond ik niet zo erg lekker en een beetje slap, misschien de volgende keer toch wel de gewone kip pakken i.p.v. krokante kip.
25 apr 2022 om 20:26 De tijd was perfect ik had kwart voor 6 besteld ze kwamen kwart voor 6 aan ik heb dit nog nooit gegeten maar vond het eerlijk niet lekker eten was koud ik had er broccoli bij en paprika ik zag maar 1 stukje paprika zitten wel slecht je krijgt welveel
25 apr 2022 om 19:29 Zo zonde. Wat ze serveren is kwalitatief goed. Maar erg jammer dat ik 2 uur heb moeten wachten op koud eten. Erg jammer.
22 apr 2022 om 21:28 Bezorging duurde best lang. Het kartonnetje waar eten in zat was doorweekt door de saus die er uit was gelekt. Eten was erg lekker, groot portie. Zeker niet zuinig met vlees zoals andere soms wel is.