DELI TIME OOSTERHOUT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 629 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deli Time Oosterhout. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 18:47 Hartstikke lekker gegeten.. blijft lekker en voor herhaling vatbaar..
11 sep 2022 om 19:44 Bezorging duurde lang. Eten was wel lekker. Alleen helaas de gekozen saus op / wel netjes gebeld welke ik wilde
11 sep 2022 om 19:13 De loempia's waren koud. Loempia's geplet en zo ook het bakje met chilisaus, dit zat overal. Proberen te bellen krijgen elke x voicemail.
9 sep 2022 om 19:58 Was heel goed
8 sep 2022 om 21:18 Silisaus besteld zat er niet bij, extra groente besteld zat er niet bij, en de groente was niet gaar, zo slecht heb ik het nog nooit gehad
31 aug 2022 om 21:05 Moesten lang wachten vanwege drukte, hadden we niet verwacht door de week, maar t eten was super! Excuus en thanx!
12 aug 2022 om 20:46 2,5 uur voordat eten werd bezorgd!! Dat het druk kan zijn, snap ik. Maar dit is te gek. Koude loepia’s. Omdat het wok gerecht nog smaakte 2 sterren. Maar in het algemeen ontevreden.
1 aug 2022 om 18:55 Very nice as usual.
23 jul 2022 om 19:55 Eten te laat bezorgd. Bezorger was eerder aan de deur te geweest. Gebeld en geklopt maar ik deed niet open?! Dit terwijl ik gewoon binnen zat met de ramen open. Het eten was dus lauw en klef. Krokante kip ver van krokant. Niet voor herhaling vatbaar
23 jul 2022 om 13:43 Bezorgtijd stond om 16.15 Pas bezorgt om 16.45 terwijl ik om 15.00 al besteld had omdat ik moest gaan werken. eindstand niet kunnen eten door slechte bezorging
21 jul 2022 om 19:50 Some cutlery would of been goon.