DELI TIME OOSTERHOUT

DELI TIME OOSTERHOUT Wok to go & sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 73 beoordelingen
27 nov 2020 om 21:09 Eerste ervaring met Deli Time. Vond de bezorgtijd wel lang. Loempia's en bami waren koud. I.p.v nasi kregen we rijst. Het smaakte echter zeer goed. Alles was erg lekker. Niet overdreven veel. Hopelijk volgende keer, alles iets warmer.
27 nov 2020 om 20:52 Verkeerde toetje geleverd, bestel hier niet weer
25 nov 2020 om 23:37 Door de drukte die er was, werd het eten pas laat bezorgd maar.. daar in tegen kregen we heel lief twee blikjes drinken aangeboden en een excuses. Wij zijn tevreden met Delhi time en de bezorging. En een dikke pluim voor de bezorger :-)
22 nov 2020 om 20:32 Nasi besteld kreeg bami geleverd. Niet erg warm.
21 nov 2020 om 21:34 Heerlijk warm en veel. Positief verrast.
20 nov 2020 om 22:59 Eerste keer en ik kom zeker terug. Natuurlijke smaken en lekker warm. Snelle bezorging, Madam Jeanette was erg pittig maar daar vroeg ik zelf naar
20 nov 2020 om 19:37 De thaise saus had veel pittiger gemogen. Is echt niet 3 pepertjes heet......misschien net eentje....en dan is die verdwaald.... Dus graag pittiger gekruid s.v.p.
19 nov 2020 om 21:41 Super lekker eten ! Kwaliteit is echt top.
19 nov 2020 om 18:41 Lekker, een keer iets anders ! Zeker nog een keer bestellen.
18 nov 2020 om 22:00 Niets bijzonders. Simpele gerechten.
18 nov 2020 om 10:59 Geweldige service, een culinair hoogstandje dit!
16 nov 2020 om 20:17 Het eten was heerlijk. Zeker een aanrader. Bezorgtijd werd duidelijk aangegeven dat het wat langer zou duren door drukte dus vonden we geen probleem. En een hele vriendelijke bezorger.