DELI TIME OOSTERHOUT

DELI TIME OOSTERHOUT Wok to go & sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 173 beoordelingen
26 jan 2020 om 20:50 Weinig saus en veel te laat bezorgd
26 jan 2020 om 2:45 lekker warm eten!! En super snel bezorgd. Zal hier zeker vaker bestellen!
24 jan 2020 om 20:03 Mag Kruidiger/pittiger.
19 jan 2020 om 22:05 Lekker en redelijk snel bezorgd!
14 jan 2020 om 22:30 Normaliter beoordeel ik bedrijven niet. Echter is het eten dusdanig goed dat ik mezelf verplicht voelde er iets over te schrijven. Ik bestel al ruim 4 jaar zo nu en dan eten bij ze en kan me oprecht niet herrineren wanneer ik voor t laatst een klacht had.
12 jan 2020 om 21:02 Beetje lang op het eten moeten wachten maar het is een populaire zaak dus.. Altijd lekker eten!
12 jan 2020 om 20:07 anderhalf uur wachten op wat bami en wat kip...da vind ik niet normaal. zullen ze wel komen met "in het weekend zijn de bezorg tijden door drukte langer" maar dit vind ik iets lang. gerecht was op zich wel goed
12 jan 2020 om 19:56 Nog nooit zo lang moeten wachten en tijden die door gegeven worden via app van thuisbezorgd kloppen totaal niet. Was al aangegeven dat eten bezorgd was terwijl t eten pas half uur later kwam
11 jan 2020 om 22:02 Altijd erg lekker, het eten is altijd goed warm. Goede porties. Bestelling is altijd op aangegeven tijd. Bezorgers zijn ook vriendelijk. Kortom altijd goed hier!
11 jan 2020 om 20:42 Kwam ruim een half uur later dan aangegeven was.... Weinig saus
10 jan 2020 om 21:57 Lekker eten zoals altijd
4 jan 2020 om 22:41 Kankerker smerig